Ask us

History

Theology

Spirituality

Home

The Church of the East began during the missionary activity which took place in the Apostolic Age...

 

Stories & Tales

1 year bible reading plan

Weekly bible

Download

Links

Contact us

 

 

Ett rakblad i halsen

 

John Yousef

(in swedish)

   

 

Varje människa kan ibland hamna i en sådan situation då man har svårt för att bestämma sig och ta ett avgörande beslut som gör honom nöjd och överensstämmer med sina principer, sin moral och sin kristna religion.

 Nu har en del av oss hamnat i en sådan situation, som känner sig att man har svalt ett rakblad med två vassa sidor.

Om man väljer att kasta ut den från halsen kommer man att skada sig . Om man däremot väljer att svälja den, kommer det att göra sina skador i hela kroppen och då lider man mer p.g.a. konsekvenserna .

Då tänker man på de alternativ som är bäst i sådana fall; att slänga bort bladet och tvingas stå ut med ett skärsår som svider för stunden, eller svälja bladet och blir tvungen att leva med skador på kroppen livet ut.

Jag tror att man måste vara stark och modig för att välja den första alternativ och slänga ut det äckliga rakbladet ur halsen och tåla skadan, bättre än att svälja den och låta bli att få ett djupt sår för hela livet.

Mina kära vänner, idag är en avgörande stund för hela vår tro, vår moral och våra kristna principer.

Vi står inför två skilda vägar. Den ena vägen består av ärlighet, sann rikedom och ljusa dagar. Den andra vägen består av falskhet, smutsiga lögner och låg moral.

Det är vårt historiska ansvar för var och en av oss att resonera grundligt och genomtänkt för att kunna ta ett beslut som är avgörande för vår framtida tro.

 Sanningen kan göra mycket ont ibland, men det är den enda vägen att ta om vi vill komma fram till ett rättvist beslut.

Bibeln får vara vår inspirationskälla, ty den är vår grundsten.

Vi måste ta vår ansarfrihet från alla onda tanker och smutsiga och omoraliska attityder av några personer som sitter på högsta positioner i kyrkans organisationsstruktur och våra tydliga ord och bestämda beslut, att vi helt emot all dessa låga nivåer av dessa människor som skadar den ljus kyrkans historia och rykte av den helige kyrkan som var en gång i tiden en av de största kyrkor i världen.

 
 

Copyright©  www.karozota.com

 
  
 

عربي